Személyre szabott, önálló vagy kísért
élmények szervezése Írországban

Magyar utazóknak szervezünk teljes mértékben személyre szabott írországi élményeket, akár önálló utazáshoz, akár személyszállítással és idegenvezetéssel.

 

Az Írországban eltöltött 14 évünk alatt már sok családtagunkat, barátunkat és külföldi diákokat láttunk vendégül, s úgy tapasztaltuk, hogy sikerült mindenkinek a kedvére tenni. Ez adta az ötletet, hogy a BOUTIQUE HOTEL-ek mintájára létrehozzunk egy olyan utazás- és túraszervező szolgáltatást, amely kifejezetten magyar vendégeknek segít megszervezni és lebonyolítani  a nem uniformizált vagy előre ledobozolt írországi utazásaikat.

 

S hogy mit jelent ez a mi esetünkben?

 - Magas szinvonalú, a lehető legjobb ár / érték arányú, ultra személyre szabott élményeket  ( programokat és szolgáltatásokat ), amilyeneket a nagy utazási irodák jellegükből adódóan nem tudnak biztosítani; mert a nagyobb nem biztos, hogy jobb.

- Családok, baráti társaságok és kis létszámú csoportok részére szervezünk élményeket, amely lehetővé teszi a személyes stílust, a bensőséges hangulatot és a maximális odafigyelést. A csoport létszámának felső határát csupán ey szempont határozza meg: minden vendégünket a keresztnevén szeretnénk szólítani.

- Differenciált, érdekes, egyedi programok és szolgáltatások és felejthetetlen élmények még a visszatérő vendégek számára is. Számunkra az individualista vendég nem nyűg, hanem természetes.

 

Egyedül vagy családdal, barátokkal, sporttársakkal utazna? Pihenni szeretne vagy éppen ellenkezőleg, a lehető legtöbbet akarja látni Írországból?  Inkább a természeti látnivalók vonzzák vagy a múzeumok, a városnézés, vásárlás? Üzleti vagy esetleg nászútra jönne a Smaragd Szigetre? Esetleg a fentiek közül mindegyikből szeretne egy kicsikét? Döntsön bárhogyan is, minden esetben az Ön egyéni igényei szerint szervezzük meg és bonyolítjuk le írországi utazását, kétféle szolgáltatás alapjaira építkezve:

 

1.,  SZEMÉLYRE SZABOTT AJÁNLAT ÖNÁLLÓ ÍRORSZÁGI UTAZÁSHOZ

Amennyiben önállóan, bérelt autóval közlekedne a szigeten, VAGY egy adott településen szeretné eltölteni szabadságát, a következő szolgáltatásokkal segítjük a gondtalan írországi üdülését:

Repülőjegy vásárlás illetve hasznos segítség a jegyvásárláshoz, az először repülőknek is: tippek, tanácsok és információk, hogy jól induljon az utazás.

Személyesen várjuk a repülőtéren, segítünk az eligazodásban.

Autóbérlés illetve segítség az autóbérléshez. ( Kérjük vegye figyelembe, hogy Írországban BALOLDALI KÖZLEKEDÉS van, értelemszerűen JOBBKORMÁNYOS autókkal. A magyarországi jogosítvány érvényes. Nagy odafigyelést igényel, de néhány óra alatt megszokható a közlekedés. ) Természetesen ebben az esetben is személyesen várjuk Önt a dublini repülőtéren.

-  Szállásfoglalás az igényeinek megfelelő kategóriájú szálláson: B&B ( igényes magánszálláson, reggelivel ), illetve 3-4-5 csillagos szállodában.

- Ha nem szeretne autót bérelni, mert egy adott településen töltené utazásának teljes időtartamát, akkor elszállítjuk a dublini repülőtérről a kiválasztott településre a szálláshelyre illetve vissza a repülőtérre.

- Programajánlatot teszünk a szabadidő kellemes eltöltéséhez.

A MEGKERESÉSÉT KÖVETŐEN 24 ÓRÁN BELÜL FELVESSZÜK ÖNNEL A KAPCSOLATOT. MINDEN SZÜKSÉGES INFORMÁCIÓ, KÉRÉS ÉS IGÉNY ISMERETÉBEN 3 NAPON BELÜL ÁRAJÁNLATOT ADUNK A FENTIEKNEK MEGFELELŐEN.

 

2., SZEMÉLYRE SZABOTT ÍRORSZÁGI UTAZÁS SOFŐR SZOLGÁLATTAL, KÍSÉRETTEL

Kényelmesebbnek találná, ha minden reggel sofőrös autó várná a szállás előtt ami egész nap a rendelkezésére áll? Semmi akadálya! Ebben az esetben leszervezzük Önnek:

- A repülőjegyet.

- Az igényeinek megfelelő szállást reggelivel az ország délkeleti részén található Kilkenny városban.

- Programajánlatot teszünk a szabadidő tartalmas eltöltéséhez.

- Megérkezésekor személyesen várjuk Önt a dublini repülőtéren, elszállítjuk Kilkenny-be az Ön által kiválasztott kategóriájú szállásra, ahonnan minden nap csillagtúra jelleggel indul az Ön által meghatározott program.

- Az utazás végén visszaszállítjuk Önt a dublini repülőtérre.

A MEGKERESÉSÉT KÖVETŐEN 24 ÓRÁN BELÜL FELVESSZÜK ÖNNEL A KAPCSOLATOT. MINDEN SZÜKSÉGES INFORMÁCIÓ, KÉRÉS ÉS IGÉNY ISMERETÉBEN 3 NAPON BELÜL ÁRAJÁNLATOT ADUNK A FENTIEKNEK MEGFELELŐEN.